a                   K.R.V.G.B.                   B
Koninklijke Roeselaarse Verstandhouding GolfBiljart
HomeCompetitieBekerIndividueelWedstrijdenBerichtenBestuurSponsorsLinksFormulieren

HistoriekReglementLokalenlijstLijst kapiteinsFinancieelClub ActiviteitenBiljartnummers
   

13/05/2018 - 1/4e finales individueel

Voor volgend seizoen zijn momenteel 50 ploegen ingeschreven, zes ploegen minder dan vorig seizoen. Er wordt nog gewacht tot eind volgende week voor de definitieve samenstelling van de reeksen omdat er misschien nog een ploeg zou inschrijven.

Er zal overgegaan worden naar vier ipv vijf reeksen, wat betekent dat er een verschuiving zal plaats vinden van ploegen die in een hogere reeks dienen te spelen.

De definitieve jaarkalender en reeksindeling zullen zo spoedig mogelijk kenbaar gemaakt worden.

Voor ploegen die nog op zoek zijn naar spelers, zal binnenkort de lijst van vrije spelers op de website te raadplegen zijn.

17/04/2018 - 2e ronde individueel

In de tweede ronde vielen nog drie forfaits te noteren. Gino Balcaen verwittigde het bestuur van zijn afwezigheid, voor de twee anderen wordt de gebruikelijke boete aangerekend en worden betrokken spelers geschorst voor het individueel kamioenschap van volgend seizoen.

Algemene vergadering voor de lokaalhouders

Deze vergadering vindt plaats op dinsdag 08 mei 2018 om 20.00 hr in Zaal Zilverbergstatie.Tijdens deze vergadering moeten volgende formulieren en bijhorende inschrijvingsgelden binnengebracht worden:

- de spelerslijsten voor het seizoen 2018/2019

- de transferlijsten voor het seizoen 2018/2019

- de inschrijvingsformulieren voor het feest van 09 juni 2018.

- betaling van de in de loop van het seizoen opgelopen boetes.

Inschrijvingen voor het feest van de KRVGB

De lokalen werden in het bezit gesteld van de inschrijvingsformulieren voor het kampioensfeest van 09 juni 2018 in zaal “Zilverbergstatie”.

Volgende ploegen en/of personen mogen zich hiervoor gratis inschrijven:

- Eerste plaats ploegenkampioenschap (alle spelers die minimum één wedstrijd betwist hebben tijdens dit kampioenschap) : Arena A, Agora A, De Kabien B, Pelikaan C en Nieuwe Straat A.

- Tweede plaats ploegenkampioenschap (de kapitein of zijn plaatsvervanger) : The Settler A, Melrose D, Melrose C, Siberie E en De Kabien C

- Winnaars bekerfinales (alle spelers die minimum één wedstrijd betwist hebben tijdens dit kampioenschap) : Agora A en De Tonne B.

- Verliezers bekerfinales (kapitein of zijn plaatsvervanger) : De Bolle C en 't Hoekske A.

- Winnaars van het individueel klassement per reeks : Dieter Carette, Ivan Hoste, Marc Nollet, Wesley Bulcke en Kurt Maresceau.

Gratis uitgenodigde en voor het eten ingeschreven spelers, die onaangekondigd afwezig zijn, zullen instaan voor het door de KRVGB geleden geldelijk verlies.

De inschrijvingsformulieren liggen ter beschikking in de lokalen en dienen binnengebracht te worden op dinsdag 08 mei 2018. De prijs voor de leden is 14€, de prijs voor niet-leden is 28€.


10/04/2018 - 2e deel 1e ronde individueel

I
n het tweede deel van de eerste voorronde viel nog één forfait te noteren, wat het totaal op 2 brengt. Patrick Bonte verwittigde het bestuur van zijn forfait.
25/03/2018 - 1e deel 1e ronde individueel

1. In het eerste deel van de eerste voorronde viel slechts één forfait te noteren. Patrick De Jonckheere verwittigde niet en zal de gebruikelijke boete van 10 € krijgen en wordt vervolgens geschorst voor het individueel kampioenschap van 2018-2019.

2. Lokaal De Tonne gebruikte een verkeerd uitslagformulier. Het blijft voor deze keer bij een verwittiging.

3. Tot op heden zijn er slechts acht inschrijvingen voor het jongeren kampioenschap. Inschrijvingen kunnen nog gebeuren tot ten laatste vrijdag 30 maart via mail naar info@krvgb.be

4. Volgende trekking senioren in lokaal Siberie op maandag 9 april om 20:00 u voorafgegaan om 19:30u trekking van de jongeren.
19/03/2018 - Bekerfinales / 1e Trekking individueel

1. Spelers die hun wedstrijd van datum en of van uur willen veranderen dienen zelf contact op te nemen met het betreffende lokaal en hun tegenspeler. Deze wijziging dient zo snel mogelijk gemeld te worden aan johanh@krvgb.be of via sms op 0473/98.35.57. Telefonisch tussen 09 en12 uur en tussen 18 en 20 uur. Wie onaangekondigd forfait geeft zal beboet en uitgesloten worden voor het volgend seizoen om deel te nemen aan het individueel kampioenschap.

2. Het lokaal Montana in Ardooie laat weten dat het volgend seizoen plaats heeft om 2 ploegen onder te brengen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Eddy Van Acker op het nummer 0476/31.78.36.

3. Lokaal De Kabien laat weten dat er nog plaats vrij is voor een ploeg. Hiervoor kan contact opgenomen worden met snorre2route@gmail.com of telefonisch 051/31.33.31.
11/03/2018 - Speeldag 22

1. De daler in vierde afdeling is uiteindelijk Torentje B geworden na verlies in hun wedstrijd tegen rechtstreeks concurrent Regina A. In vijfde afdeling eindigde De Koevoet A uiteindelijk als laatste in de rangschikking nadat ze jammer genoeg in hun laatste wedstrijd wegens een samenloop van omstandigheden forfait moesten geven.

2. In de individuele klassementen zijn Marc Nollet en Wesley Bulcke, respectievelijk in derde en vierde afdeling, de eindwinnaars geworden. In de andere reeksen waren de winnaars al gekend.

3. Het lidnummer van Bjorn Dehaudt werd verkeerd ingevuld, Melrose B vulde zelfs geen enkel lidnummer in op het uitslagformulier. De gebruikelijke boetes worden toegepast.

4. Op maandag 19 maart gaat om 20 uur de eerste trekking van het individueel kampioenschap door in lokaal Siberië.

5. Het lokaal Montana in Ardooie laat weten dat het volgend seizoen plaats heeft om 2 ploegen onder te brengen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Eddy Van Acker op het nummer 0476/31.78.36.

04/03/2018 - Speeldag 21

1. Na de voorlaatste speeldag is de laatste kampioen gekend : in derde afdeling won De Kabien B de topper tegen Melrose C met 9-1 en is dus volgend seizoen zeker van een plaats in tweede afdeling.

2. Als dalers zijn tot volgende ploegen reeds gekend : Siberië B (1e), Den Bassin B (2e) en Arena B (3e). In vierde en vijfde afdeling is het wachten tot de resultaten van de laatste speeldag.

3. In de individuele klassementen zijn Dieter Carette (1e), Ivan Hoste (2e) en Kurt Maresceau (5e) al zeker van de eindzege. In vierde en vijfde afdeling valt ook hier de beslissing volgende week.

4. Zondag aanstaande tegen 11 uur moeten de inschrijvingen voor het individueel kampioenschap (senioren) binnengebracht worden, hetzij in lokaal Siberië, hetzij via info@krvgb.be. De inschrijvingen voor het jongerenkampioenschap moeten binnen zijn ten laatste op 25 maart.

 

26/02/2018 - Speeldag 20

1. Van Rik Mommerency werd geen lidnummer ingevuld.

2. Ondanks de verwittiging van vorige week werden opnieuw 4 forfaits verkeerd ingevuld. Aan de ploegen Siberië F, Torentje A en Regina C (2 forfaits) wordt de gebruikelijke boete aangerekend.

3. In vierde en vijfde afdeling zijn nu ook de kampioenen gekend : Pelikaan C en Nieuwe Straat A.

19/02/2018 - Speeldag 19

1. Vorig weekend gaven maar liefst zeven spelers een individuele forfait. Aan de kapiteins wordt gevraagd om in zo’n geval het uitslagformulier correct in te vullen (zie Hoofdstuk 6 artikel 2 van het organisatiereglement).

2.
 Siberië D gaf een algemene forfait tegen Duqkie’s Place F en krijgt de daarbij horende boete van 25 Euro aangerekend.

3.
Het lidnummer van Tom Van Laethem werd verkeerd ingevuld.

4.
Het uitslagformulier van lokaal ’t Hoekske was te laat binnen.

5.
Drie speeldagen voor het einde van de ploegencompetitie zijn reeds 2 kampioenen gekend : Arena A in eerste afdeling en Agora A in tweede afdeling.

6. Tegen het einde van deze week zullen alle lokalen in het bezit gesteld worden van de inschrijvingsformulieren voor de individuele kampioenschappen (jongeren en senioren), voor het jaarlijks feest en van de spelers- en transferlijsten voor het volgend seizoen.

12/02/2018 - 1/2e finales beker

In poule A plaatste De Bolle C zich voor de elfde maal in de bekerfinale, dit tegen Agora A uit tweede afdeling dat voor de eerste keer de finale bereikt.

In poule B wordt de finale gespeeld tussen 't Hoekske A en De Tonne B, beiden uit derde afdeling.

Proficiat aan alle ploegen.

05/02/2018 - Speeldag 18

1. De Bolle C gaf een algemene forfait tegen Rumba A en krijgt de daarbij horende boete van 25 Euro aangerekend.

2. Bij De Koevoet A werd Yannick Degryse als nieuwe ploegverantwoordelijke aangesteld.

29/01/2018 - Speeldag 17

1. Van Dimitry Vandecandelaere werd een verkeerd lidnummer ingevuld.

2. De lokaaluitbaters worden er nogmaals aan herinnerd dat de uitslagformulieren tegen zondagochtend 11 uur moeten binnen zijn, hetzij via de mail, hetzij in lokaal Siberië.
22/01/2018 - Speeldag 16

Tom Van Laethem en Francky Vanneste vulden een verkeerd lidnummer in, van Nick Lefevere werd geen lidnummer ingevuld.

15/01/2018 - 1/4e finales beker

1. Siberie C won afgelopen zaterdag zijn kwartfinale in de bekercompetitie met een belle van Melrose C, dit na een sportief gebaar van Melrose C dat wachtte op de vijfde speler van Siberie C.

2. Patrick Jonckheere vulde een verkeerd lidnummer in, 765 ipv 99.

3. Het secretariaat wordt opnieuw waargenomen door Philip Dobbels.

4. Het uitslagformulier van lokaal Duqkie’s Place werd verkeerd gedeponeerd. Nogmaals vermelden dat deze enkel nog mogen gemaild worden naar het info@krvgb.be-adres of binnengebracht in lokaal Siberië .

08/01/2018 - Speeldag 15

Volgende leden vulden geen of een verkeerd lidnummer in; Collin Dumoulin niets ingevuld ipv 470. Kurt Warnez 218 ipv 248. Yves Verbrugghe 1263 ipv 1362. Wesley Duck 241 ipv 455. Volgende lokalen moesten aangemaand worden om hun uitslagformulieren binnen te brengen; Lokaal De Kabien en lokaal Boomerang. De gebruikelijke boetes worden toegepast.

 

26/12/2017 - Speeldag 14

Volgende spelers vulden geen of een verkeerd lidnummer in :Jens Debusschere 1608 ipv 1308, Rik Mommerency geen ipv 462.

18/12/2017 - Speeldag 13

Volgende spelers vulden geen of een foutief lidnummer in : Francky Dick zijn naam werd niet geschrapt na een FF uitslag. Anthony Vandevoorde vulde geen lidnummer in ipv 811. De gebruikelijke boetes worden toegepast.

De bekeruitslag van de achtste finale tussen Rumba A en De Vierweg A werd door deze laatste met FF gewonnen. Dat betekent dat De Vierweg A naar de kwartfinales gaat.

Speler Frederick Demeyere van Rumba A werd door het bestuur vanaf speeldag 13 (16/12/2017) geschorst tot einde van de wekelijkse competitie. (10/03/2018).

Het bestuur stelde vast dat er een uitslagformulier vervalst werd om een boete te vermijden bij FF van een speler. Gelieve het reglement eens door te nemen hoe een uitslagformulier dient ingevuld te worden in geval van een FF. Deze vervalsing zal bij volgende overtredingen bestraft worden.

11/12/2017 - 1/8e finales Beker

Volgenden spelers vulden een verkeerd lidnummer in : Gerdy Verleye 246 ipv 746, Tom VanLaethem 465 ipv 163, Wesley Duyck 241 ipv 455.

Het wedstrijdformulier van Siberie E werd beschadigd.

De gebruikelijke boetes worden toegepast.

05/12/2017 - Speeldag 12

De wedstrijd tussen Boomerang A en Nieuwe Ruiter A uit vijfde afdeling wordt gespeeld in lokaal De Nieuwe Ruiter ipv lokaal Boomerang.

De wedstrijd in lokaal Melrose tussen Rumba A en De Vierweg A werd door een incident stopgezet. Vrijdag 08/12/2017 wordt de klacht die werd ingediend behandeld door het bestuur. De uitslag en de te spelen kwartfinales worden in beraad gehouden tot nadat er een beslissing wordt genomen.

Volgende spelers vulden geen of een verkeerd lidnummer in;  Francky Vangeesdalle, THoekske (voorheen Chauffeurke B) 395 ipv 399. Anthony Vandevoorde ,  Duqkie’s Place B, vulde geen lidnummer in ipv 811. De naam van Cedric Baekeland, Siberie B, werd niet geschrapt na FF.

Lokaal Arena moest aangemaand worden om hun uitslagformulier door te sturen.De gebruikelijke boetes worden toegepast.

Vanaf volgende speeldag (12e) worden de wedstrijden van Chauffeurke A verder gespeeld on lokaal De Bolle (H) op biljart 4.

De wedstrijden van lokaal Chauffeurke B worden verder gespeeld in lokaal THoekske (A) , tel: 0498.45.82.01 , Sint Germanusplein 1, 8800 Roeselare – Beveren.

27/11/2017 - Speeldag 11

De uitgestelde wedstrijd Duqkies Place F- De Koevoet A uit 5e afdeling wordt gespeeld op Zaterdag 02-12-2017.

Volgende spelers vulden geen of een verkeerd lidnummer in op het uitslagformulier :Daimon Dumoulin geen i.p.v.473. Yves Hoet 513 i.p.v.162. Marino Degraeve 614 i.p.v.

613. Bjorn Wuyts 613 i.p.v.513. 

20/11/2017 - Speeldag 10

Lokaal De Kabien gebruikte de uitslagformulieren voor de bekercompetitie ipv deze voor de wekelijkse competitie.

De naam van speler Christ Olivier werd niet geschrapt ipv FF in te vullen.

De gebruikelijke boetes worden toegepast.

13/11/2017 - Speeldag 9

Volgende lokalen; Pelikaan, Duqkies Place en De Vierweg worden vriendelijk verzocht om hun uitslagformulier welke met een Smartphone of iPad foto’s trekken deze niet schemerig en donker door te sturen. Leg het uitslagformulier op de biljart of op een voldoende verlichte plaats, houd uw toestel horizontaal, de afstand tussen uitslag en toestel moet minimum 50 cm en dan inzoomen en vergeet niet uw flitser aan te leggen. Zeker de foto nazien vooraleer deze door te sturen.     

05/11/2017 - Beker

De wedstrijd in derde afdeling Siberie C – Melrose C werd reeds gespeeld op 07/10/2017.

Speler Redjala Yasine vulde geen lidnummer in op het uitslagformulier i.p.v. 784.

30/10/2017 - Speeldag 8

Volgende spelers vulden een verkeerd lidnummer in en krijgen de gebruikelijke boetes; Danny Eggerick 1392 ipv 1393, Johan Muylle vulde geen lidnummer in ipv 121.

Lokaal Torentje moest aangemaand worden om het uitslagformulier door te sturen en krijgt ook een boete.

Aan de lokaalhouders wordt gevraagd om hun biljarts in goede staat te houden. Dit nadat er klachten werden meegedeeld aan het bestuur over bepaalde lokalen die het daar niet zo nauw mee nemen.

23/10/2017 - Speeldag 7

De lidnummers van volgende spelers waren niet of verkeerd ingevuld: Gino Santy ( 894 werd twee keer ingevuld ipv 439), Mahoney Deckmyn ( geen lidnummer ingevuld ), Renzo Christiaens (267 ipv 306 ). De gebruikelijke boetes worden toegepast.

 

18/10/2017 - Speeldag 6

Het lidnummer van speler Fanzio Muylle was verkeerd ingevuld op het uitslagformulier, 527 i.p.v. 241.

Op zaterdag 28 oktober worden de 1/16 finales van de bekercompetitie gespeeld. Aan de lokaalhouders die twee wedstrijden krijgen gelieve daarmee rekening te houden aub.

03/10/2017 - Speeldag 5


Het lidnummer van Eric Tommelein werd verkeerd ingevuld 126 i.p.v. 125.

Het uitslagformulier van Torentje A werd pas op maandag verstuurd.

Voor diegenen die een foto nemen van het uitslagformulier met hun smartphone, gelieve hun toestel horizontaal te houden en de flitser aan te leggen.

Vanaf maandag 1 oktober tot en met zondag 7 januari wordt het algemeen secretariaat waargenomen door Eddy Vroman.

Voor aansluiting van nieuwe spelers, transfers enz., zal het secretariaat open zijn op donderdag van 18 uur tot 19 uur, er kan eerst telefonisch contact opgenomen worden op het nummer 0497/34.15.41. 

 

24/09/2017 - Speeldag 4

1. Van Florian Decaestecker werd geen lidnummer ingevuld.

2. Vanaf zondag 1 oktober tot en met zondag 7 januari wordt het algemeen secretariaat, wegens de onbeschikbaarheid van Philip Dobbels, waargenomen door Eddy Vroman. Voor aansluiting van nieuwe spelers, uitvoering van transfers, … kan eerst telefonisch contact opgenomen   worden met Eddy op het nummer 0497/34.15.41.

3. Vorige zondag werd de bekertrekking gehouden in lokaal Siberië. De volledige trekking is terug te vinden op de website. Op 7 oktober zijn er geen wedstrijden voor de bekercompetitie.

18/09/2017 - Speeldag 3

1. Zondag aanstaande om 11.30 hr wordt de bekertrekking gehouden in lokaal Siberië.

2. Vanaf zondag 1 oktober tot en met zondag 7 januari wordt het algemeen secretariaat, wegens de onbeschikbaarheid van Philip Dobbels, waargenomen door Eddy Vroman. Voor aansluiting van nieuwe spelers, uitvoering van transfers, … kan eerst telefonisch contact opgenomen worden met Eddy op het nummer 0497/34.15.41.

12/09/2017 - Speeldag 2

Van Dempsey Peleman werd geen lidnummer ingevuld, dat van Glenn Maes was verkeerd ingevuld.

04/09/2017 - Speeldag 1

1. Alle ploegen waren voor de eerste speeldag voltallig.

2. Er werd één lidnummer verkeerd ingevuld. Voor de eerste speeldag ziet het bestuur dit door de vingers, vanaf de volgende speeldag zullen de gebruikelijke boetes toegepast worden.

3. Eén uitslagformulier was te laat binnen. Ook hiervoor wordt deze keer geen boete toegepast, vanaf volgende week zullen de gebruikelijke boetes toegepast worden.

4. Aan de lokaalhouders die hun uitslagformulieren via mail doorsturen, wordt gevraagd om alle formulieren (competitie, beker en individueel) bij te houden tot einde van het seizoen. Ingeval van betwisting of bij het indienen van een klacht zou het kunnen dat het bestuur het origineel formulier zal opvragen. 


 
 Copyright © 2013 by Johan Vanslambrouck